Header logo 1
fb.png insta.png whatsapp.svg mail.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Alle diensten voor uw klassiekers

Oldtimers komen, oldtimers gaan. Onze brede collectie is een constant wisselend fenomeen. Bent u op zoek naar een specifiek model? Een lease- of financieringsvorm, of een verzekering? Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies!

Op onze site kunt u zoekopdrachten, inkoopverzoeken en formulieren voor algemene vragen invullen en indienen. Toch liever telefonisch contact of whatsappen? Klik dan hier voor alle contactinformatie.

Content Image 2

Import-, export- en transportservice

Het transporteren van een auto kan veel gedoe en administratieve rompslomp met zich meebrengen. Bij Classics-World zijn wij hierin gespecialiseerd en houden wij ons dagelijks bezig met het import- en exporttraject van kostbare young- en oldtimers. Wij ontfermen ons over het contact met transporteurs en verschepers en nemen de algehele administratie van u over. Meer weten over het import- en exporttraject? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Classics-World verzorgt tevens transport binnen Europa. In onze (gesloten) trailers garanderen onze vaardige transporteurs veilig vervoer van deur tot deur. Indien gewenst sluiten wij in overleg zelfs een transportverzekering voor u af.

Vul hieronder het contactformulier in en beschrijf gedetailleerd uw situatie en wensen. Na ontvangst neemt Classics-World binnen vijf werkdagen contact met u op!

Contactformulier

classics-world.com @classics_world_erlecom op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website